Home Parerile clientilor nostri

Parerile clientilor nostri

Va prezentam cateva pareri exprimate de clientii nostri pe care i-am rugat sa ne caracterizeze, obiectiv, pentru a ne putea da seama noi insine unde ne situam. Vom actualiza aceasta lista cat de des putem! ▼

Chiriac Daniel

Chiriac Daniel, Bacau

"Am dat comanda de mobila de bucatarie. Evident, dupa schita mea si conform gusturilor mele! Am fost surprins sa vad ca accepta comanda fara a incerca sa ma faca sa ma razgandesc in privinta vreunui accesoriu sau la dimensiuni. Ba dimpotriva, mi-au explicat chiar ce ar trebui sa fac pentru a scadea pretul cat mai mult. Intr-o tara in care toti incearca sa te jupoaie, ei m-au ajutat sa economisesc dar si sa am mobila mult dorita. Cu 3 zile inainte de cele 3 saptamani promise de echipa, am avut mobila instalata in bucataria mea! Va multumesc baieti!"

23 ianuarie 2013

default image

Diana Sararu, Targoviste

"Am cerut un dressing mai aparte, cum am vazut pe net, pe cateva site-uri de afara. Surpriza a fost ca s-a putut face si inca repede si la un pret mult mai mic decat la celelalte firme! Baietii au dat dovada de multa rabdare cu mine, ca, deh, sunt femeie si deci mai cicalitoare dar mi-au facut dressingul mult dorit! Recomand emobilalacomanda.ro in orice clipa!"

27 ianuarie 2015

Daca te numeri printre clientii nostri si doresti sa publicam opinia ta despre serviciile prestate de noi, echipa emobilalacomanda.ro, te invitam sa folosesti formularul din pagina de contact pentru a ne trimite textul si link-ul catre poza ta, ce va aparea in pagina testimonialelor! Iti multumim!

Leave a Comment