Home Bucatarii la comanda Bucatarie MR013

Bucatarie MR013

by mobila la comanda
bucatarie-mr013-pal-dublu-melaminat (2)

Bucataria MR013 este o bucatarie cu linii drepte simple in combinatie de doua culori, cu textura de lemn ce ii ofera eleganta si o asorteaza cu nuantele existente in spatiul de bucatarie.
Partea de jos este pe picioare reglabile din pvc mascate cu plinta din pvc culoare aluminiu, blatul este protejat la partea superioara de un profil din aluminiu cu garnituri siliconice, corpurile existente la parte de jos au fost concepute pentru o utilitate sporita avand in componenta atat corpuri cu sertare cu amortizare cat si corpuri cu rafturi si usi cu balamale cu amortizare. La patrea de sus am continuat jocul de nuante de la partea de jos si pentru a-i spori eleganta i-a fost adaugata o zona cu usa de sticla cu rama aluminiu si lumini LED. Bucataria dispune de accesorii de ultima generatie precum balamale cu amortizare, glisiere cu amortizare, cos joly cu amortizare suport tacamuri, cos de gunoi pe usa, etc. toate acestea ducand la o utilizare usoara si silentioasa a acestei bucatarii.
DATE TEHNICE :
-structura: pal dublu melaminat salcam lacherland grosime 18 mm
-usi si setare: pal dublu melaminat salcam lacherland si fag ciocolata grosime 18 mm
-blat: termorezistent fag ciocolata grosime 28 mm
-canturi: abs 0,4 si 2 mm grosime
-manere: arcada aluminiu 96 mm

bucatarie-mr013-pal-dublu-melaminat (1) bucatarie-mr013-pal-dublu-melaminat (2) bucatarie-mr013-pal-dublu-melaminat (3) bucatarie-mr013-pal-dublu-melaminat (4) bucatarie-mr013-pal-dublu-melaminat (5) ” ”>

You may also like

Leave a Comment